Участь Херсонського НДЕКЦ МВС України у науково-практичній конференції «Теорія і практика судової експертизи і криміналістики»

28 лютого 2018 року у Херсоні на базі ПВНЗ «Європейський університет» відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Теорія і практика судової експертизи і криміналістики» з нагоди 85-річчя доктора юридичних наук, професора Ніни Іванівни Клименко. Серед запрошених провідних фахівців наукових установ був і заступник директора – завідувач відділу забезпечення діяльності Херсонського НДЕКЦ МВС України Синяков Федір Васильович, який уже двадцять років працює в області криміналістики. Свій погляд на тенденції розвитку криміналістики Федір Васильович висвітлив у доповіді на тему: «Киберспециалисты по ОМП – будущее криминалистики». Знання та досвід спеціаліста-практика стали цінним внеском у науково-практичну конференцію, дозволивши правильно розставити акценти, окреслити перспективи з урахуванням реалій і потреб сьогодення.

Херсонський НДЕКЦ усіляко сприяє взаємодії теорії і практики, спрямованої на розвиток криміналістики в Україні, а фахівці центру є активними учасниками подібних заходів.

Поділитись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

CAPTCHA ImageChange Image