Плідна зустріч фахівців Херсонського НДЕКЦ МВС України з освітянами області

До Херсонського НДЕКЦ МВС України звернулося керівництво КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» з проханням провести заняття на тему «Фінансова грамотність як запорука соціальної безпеки» для вчителів, які у закладах загальної середньої освіти викладають курс «Фінансова грамотність». Зустріч з освітянами у стінах Центру відбулася 18 жовтня, де заявлену тему цікаво та професійно розкрив завідувач відділу економічних досліджень Катречко Д.В., доповнюючи свою лекцію реальними прикладами з експертної практики та корисними порадами.

Окрім цього, з метою розширення професійно-педагогічної компетентності вчителів, фахівцями експертної служби були проведені й інші ознайомчі лекції такої тематики: «Експертної служби МВС України – державна спеціалізована установа судової експертизи», «Види наркотиків та їх вплив на організм підлітків», «Вибухонебезпечні предмети та порядок дій та правила поведінки у разі їх виявлення», «Фальшиві гроші та експертне дослідження грошових знаків». Особливу зацікавленість у слухачів викала лекція-практикум «Огляд місця події. Дактилоскопія», де вони мали змогу не лише познайомитися з теоретичними основами даного напряму експертних досліджень, а й відчути себе у ролі експерта-криміналіста, виконуючи певні практичні завдання.

У цілому зустріч з педагогами пройшла на позитивній ноті, кожна лекція була цікавою та супроводжувалася мультимедійною презентацією, а слухачі та лектори отримали не лише корисний досвід, а й упевненість у тому, що такі зустрічі потрібні та будуть неодмінно відбуватися й надалі.

Поділитись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

CAPTCHA ImageChange Image