Конференція «Підтримка і забезпечення сталості реформ у Національній поліції України»


В рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка і забезпечення сталості реформ у Національній поліції України» на прохання керівництва регіонального програмного офісу Департаменту юстиції США (ІСІТАР) 06-09.11.2017 заступником директора – завідувачем відділу криміналістичних видів досліджень Херсонського НДЕКЦ МВС України Гребенюком Сергієм Миколайовичем проведено заняття з предмету «Перевірка документів, виявлення ознак їх підроблення» на курсах первинної професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліції на посади поліцейських (інспекторів) патрульної поліції.

Зайняття проходило у формі інтерактивного навчання. Живе спілкування з аудиторією зробило атмосферу легкою, а знання і досвід професійного фахівця зумовило живий інтерес слухачів до теми зайняття.

Було розкрито питання про практичні навички по виявленню документів з ознаками підробки, необхідні майбутнім співробітникам патрульної поліції при виконанні своїх службових обов’язків . Слухачі отримали відповіді на усі питання, які були задані.

На учбовому зайнятті ставилися і обговорювалися проблемні питання, аналізувалися конкретні ситуації.

Поділитись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

CAPTCHA ImageChange Image