У Херсоні розпочав свою роботу оновлений територіальний сервісний центр

З січня 2018 року за адресою: м. Херсон вул. Миколаївське шосе, 5 км розпочав свою роботу оновлений територіальний сервісний центр МВС №6541, орієнтований на надання громадянам якісних послуг у новому форматі.

Територіальний сервісний центр № 6541 повністю оснащений сучасним обладнанням, новітніми автоматизованими інформаційно-пошуковими системами, що дозволяє швидко і якісно надати громадянам послуги на принципово новому рівні. У центрі можна отримати чи замінити посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати авто, отримати довідки про несудимість та скористатися іншими послугами зі спектру пропонованих сервісними центрами МВС. Крім того, особлива увага приділена організації комфортного і зручного сервісу. З цією метою для відвідувачів створено електронну чергу, збільшено кількість адміністраторів, які завжди радо та ввічливо нададуть потрібну допомогу.

Під час реєстраційних операцій з транспортними засобами, в рамках взаємодії з сервісним центром, експерти сектору криміналістичних досліджень транспортних засобів та реєстраційних документів, що їх супроводжують Херсонського НДЕКЦ здійснюють огляд транспортних засобів у визначених законодавством випадках з метою звірення ідентифікаційних номерів їх складових частин з номерами, зазначеними в поданих власником або уповноваженим представником реєстраційних документах; проводять за заявою власника експертні дослідження ідентифікаційних номерів транспортного засобу і реєстраційних документів з метою визначення їх справжності (виявлення фактів знищення, підробки або зміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу, підроблення реєстраційних документів, що його супроводжують). Окрім цього, експерти Херсонського НДЕКЦ виконують на замовлення фізичних та юридичних осіб автотоварознавчі дослідження з визначення ринкової вартості транспортних засобів, їх року виготовлення , об’єму двигуна тощо.

Сподіваємося, що оновлена система роботи сервісного центру МВС нашого міста задовольнить потреби усіх його клієнтів та стане ще одним ефективним кроком у наближенні до європейських стандартів у сфері надання якісних послуг.

Поділитись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

CAPTCHA ImageChange Image